Дали сте полнолетни?

Жалиме, но немате доволно години за да го посетите сајтот

Vigor Classic New Taste

Носечката водка од брендот Vigor.

Таа е чиста водка, а заедно со останатите коктел Vigor водки од групата New Generation, ја создаваат јачината и разновидноста на овој бренд.

Vigor Classic New Taste водката е бистра, чиста и со неутрална арома, што се постигнува со филтрирање на најквалитетни суровини и со посебни постапки на омекнување.

Vigor Classic New Taste водката се пие чиста, добро разладена, како состојка на многубројни популарни коктели (Vigor sex on the beach, Vigor Caipiroska, Vigor Red, Vigor Blue Lagoon, Vigor Lime), или како продолжен пијалок со џус, кока-кола или тоник…

Останати производи
Vigor New Generation blueberry
Vigor New Generation tangerina
Vigor New Generation exotic
Vigor New Generation jabuka
Vigor Cocktails malina
Vigor Cocktails breskva
Vigor коктели
Apocalypse
Bru Malina
Mc Govern
Ti Amo
Night of Passion
Разгледај ги сите Vigor коктели

Дознајте повеќе за Vigor водка на www.Badel1862.com.mk